Human Health & Life Sciences

Ben jij gefascineerd door de biologie van de mens, de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg en onze relatie tot het leven en de natuur?

Human Health & Life Sciences

De gezondheidszorg is een bijzonder boeiend, maar ook complex speelveld. Wetenschappers bestrijden met groeiend succes ziektes en epidemieën. Tegelijkertijd houden steeds meer mensen er een ongezonde levensstijl op na. Vanuit het VU-thema Human Health & Life Sciences zoeken docenten, onderzoekers en studenten naar integrale oplossingen voor dit soort gezondheidsvraagstukken. Lees meer over Human Health & Life Sciences op onze algemene website.

Jij en Human Health & Life Sciences

Ben jij gefascineerd door de biologie van de mens, de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg en onze relatie tot het leven en de natuur? Dan is een van deze minoren je misschien op het lijf geschreven.

Verder kijken

Bij elk van deze minoren kun je rekenen op een interdisciplinaire benadering van het desbetreffende vakgebied. Dat betekent dat je zowel theoretisch als praktijkgericht wordt gevormd in uiteenlopende natuur- en gezondheidswetenschappelijke disciplines. Zo ben je straks klaar voor het echte werk!

Opleidingen

;